Despre

Iron Safe Land

Cu noi controalele ITM si ISU nu vor mai fi factori generatori de stres!

Despre noi

din 2020

Servicii complete SSM si PSI

Noi iti stam la dispozitie cu placere!

Iron Safe Land

Noi iti stam la dispozitie cu placere! Serviciile oferite de noi iti asigura o rezolvare eficienta si rapida a problemelor in organizarea activitatilor de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, situatiilor de urgenta si relatiilor de munca.

 

citeste mai mult...

Suntem o echipa formata din oameni cu experienta in aceste domenii de activitate. Imbunatatirea continua a calitatii serviciilor noastre este unul din obiectivele echipei noastre, iar schimbul de experienta cu organizatii din tara ne ajuta sa ne perfectionam continuu.

Iron Safe Land

Imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim pentru a prelua cat mai multe din obligatiile angajatorilor pe linie PSI si SSM. Respectul nostru pentru concepte ca: securitate si sanatate in munca, risc profesional, management ocupational sau responsabiltate sociala reprezinta punctul de pornire in relatia cu tine.

citeste mai mult

Te apreciem si te ajutam la fel de mult, indiferent ca ai doar un singur lucrator sau ca esti un concern multinational.

Valoarea unei vieti omenesti pentru noi este aceiasi: inestimabila! In noi vei gasi mereu sprijinul de care ai nevoie in cadrul organizatiei din care faci parte. Ascultam, indrumam si ajutam pe oricine care ne cere acest lucru: angajator, lucrator, ucenic, elev sau practicant. Pentru noi siguranta conteaza conteaza cel mai mult: a ta, a lucratorilor tai, a afacerii tale.

Iron Safe Land

securitate si sanatate in munca

Contact

Sediu

Cluj

Mobile

0743055623